30 January, 2010

Alberte Bed & Breakfast i Odense

Min kone og jeg har været på kærestetur sidste weekend. Den ene af vores voksne børn havde tilbudt at passe Isaac og Mark. Vi ville gerne lidt væk, så ikke alle de små opgaver, der altid ligger og venter på at blive gjort tog tiden fra bare at være os to.

Vi ville ikke for langt væk, så vi søgte efter Bed and Breakfast i Odense. Vi ville gerne bo nogenlunde i centrum og valgte Alberte Bed & Breakfast (www.albertte.dk) på Sophie Breums Vej i Odense. Under 1000m fra Bazar Fyn og under 1500m fra Odense BanegårdsCenter.

 (Billeder fra værelse nr. 3)

Værelserne er lyse og flotte med garderobeskab til tøj, senge, et lille spisebord og TV. På TV'et er der kabel-tv og der er trådløst internet adgang. Har man ikke en PC er der en til fri afbenyttelse.

Vi boede på værelse nr. 2, der umiddelbart er et 4-sengs værelse, men betalte blot for et dobbelt.


(Billeder fra værelse nr. 2)

Man kan få morgenmad, der serveres i spisestuen i kælderen. Den ligger sammen med et rummeligt køkken, der er adgang til for de logerende. Her er der mulighed for at lave mad og der er adgang til køleskab (og fryser?)

Hele huset er konverteret til B&B og værten bor her ikke. Der var pænt og rent alle de steder, vi var og i løbet af de to døgn, vi var der, var værten der begge dage for at gøre rent på fraflyttede værelser og fællesområder.

Der er rigeligt med indkøbsmuligheder med flere supermarkeder i nærheden. Der er også shoppingmuligheder i Bazar Fyn, der ligger 10-15 minutters gang fra hotellet.

Der er flere små restauranter i Bazar Fyn. Vi spiste med glæde på Indian Mahal. God Indisk mad til fornuftige priser. Bazar Fyn har åbent tirsdag til søndag fra 10-18, restauranterne til kl. 21 (ifølge skilt ved indgangsdøren).

Bag ved huset er der P-pladser til de logerendes brug.

Vi kan kun anbefale Alberte Bed and Breakfast! Vi vil forsøge at booke der, næste gang, vi skal overnatte i Odense.

No comments:

Post a Comment